STUDIO RESET is een interdisciplinair bureau dat interieur- en architectuurprojecten vormgeeft en realiseert. 
Het doel is om de wensen van de klant te vertalen naar een ruimte of woning die 'af' is. Dit kan ook gaan om een specifiek meubel, een concreet object. 

Het esthetische en praktische aspect worden zorgvuldig tegen elkaar afgewogen en er wordt steeds gestreefd naar een duurzaam resultaat. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gezonde en milieuverantwoorde bouw- en afwerkingsmaterialen. De keuze van materialen heeft niet alleen invloed op het milieu maar ook op de kwaliteit van de binnenlucht.

STUDIO RESET beschikt over een meubelatelier waar het ontworpen meubilair eigenhandig wordt geproduceerd, liefst ook met bio-ecologische materialen. Op die manier is er volledige controle over de uitvoering wat van belang is om de kwaliteit te kunnen afleveren die bij het ontwerp wordt beoogd.
Maatwerk kan niet worden gegoten in gestandaardiseerde details. Daarom is elk meubel uniek - het wordt volledig ontworpen om te beantwoorden aan de wensen van de klant en de specifieke eisen van de ruimte.

STUDIO RESET biedt dan ook een ‘totaalpakket’: van ontwerp tot detaillering en uitvoering en in het geval van maatmeubilair ook de plaatsing. Dit gebeurt steeds met zorg en oog voor detail.

We komen altijd ter plaatse voor een eerste gesprek: het is belangrijk om een ruimte of omgeving te zien en te voelen. Verder is het ook belangrijk om te toetsen of we op dezelfde golflengte zitten. Of uw visie en die van ons overeen komen.

STUDIO RESET streeft ernaar om van elke opdracht een creatief en inspirerend project te maken!